Toimituskäytäntö


Pyrimme tekemään tilaus- ja toimitusprosessista mahdollisimman helppoa asiakkaillemme. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai muita ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä löydän seurantanumeroni?

Kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty, lähetämme sinulle seurantanumeron sähköpostitse. Tilauksesi käsittely kestää 2-4 työpäivää.

Milloin voin odottaa tilaustani?

Keskimääräinen toimitusaikamme on 7-15 työpäivää. Tuotteemme toimitetaan suoraan toimittajalta sinulle. Tämän ainutlaatuisen liiketoimintamallin ansiosta pystymme säästämään valtavasti varastointi- ja kuljetuskustannuksissa, joten voimme tarjota tuotteita edullisemmin kuin kilpailijat ja huolehtia itse toimituskuluista.

*Emme takaa toimitusaikojamme, nämä ajat ovat arvioituja.

Odotettu toimitusaika on kulunut, missä tilaukseni on?

99%:ssa tapauksista tilaukset toimitetaan odotetun toimitusajan puitteissa. Valitettavasti joskus voi käydä niin, että tilaus viivästyy toimitusprosessin aikana. Voit seurata tilauksesi tilaa sähköpostitse saamastasi seurantanumerosta.

Etkö ole saanut mitään 3 päivää odotetun toimitusajan jälkeen? Ota meihin yhteyttä info@ruvello.fi.

En ole tyytyväinen tilaukseeni, miten toimin? 

Etkö ole tyytyväinen tilaukseesi? Olemme pahoillamme ja haluaisimme kuulla, mitä voimme tehdä hyvittääksemme sen sinulle. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ruvello.fi ja katsotaan, miten voimme ratkaista asian parhaalla mahdollisella tavalla.


Tarkista vielä kerran, että kaikki toimitustiedot ovat oikein. Jos jokin tieto on virheellinen, meidän on pakko ottaa sinuun yhteyttä. Tämä voi johtaa toimitusajan viivästymiseen. Viivästykset voivat johtua myös kuljetuksesta.